Praeses Dixit

Commilitones
Nu het eerste semester ondertussen al voorbij is gevlogen betekent dat niet enkel dat de periode van Kerstmis en nieuwjaar is aangebroken maar helaas ook dat den blok voor de deur staat. Hopelijk hebben jullie ondertussen jullie super-de-luxe examenbundel al bemachtigd waar ons Lieze talloze uren tijd in heeft gestoken. Met deze examenbundel op zak heb ik er het volste vertrouwen in dat al jullie examens een fluitje van een cent zullen zijn. Maar voor we aan die donkere periode beginnen, blikken we even terug op het waanzinnig fantastische eerste semester dat zo stilletjes aan op zijn einde begint te komen.
Het begon allemaal op openingsdag waar we veel schachten hadden geronseld die zich meteen konden bewijzen op den d%p. Het bleken dit jaar wel echte toppertjes te zijn want ze hebben allemaal volgehouden tot het einde waarvoor dikke pluim. Een 2e kans om zich te bewijzen kregen onze schachtjes op de schachtenkoning(in)-cantus. Bij de porren won Louise meer dan terecht want maat die kan tanken, zelfs ik was onder den indruk. Bij de mannelijke schachten wist Carlos het lintje te veroveren. Spijtig genoeg wist hij dit lintje ook meteen kwijt te spelen. Wordt vervolgd volgende cantus.
Ook onze pregustator (scht)Ronny, Ronald voor de vrienden, heeft zich dit semester van haar beste kant laten zien met een kroegentocht zowel in de koekenstad als in Wilrijk en een caféavond waarvan er weinig zullen zijn die het einde nog goed weten. Telkens weer zat de sfeer goed snor.
De dansbeentjes zijn ook goed gebruikt geweest o.a. door de menige slutdrops op TD. Beginnende met een waar succes van Candy Shop TD, gevolgd door de klassieker nl. eurodeal TD en afgesloten met een geheel nieuw concept in samenwerking met Kinesia en Aesculapia: Black & Light TD.
Als laatste een dikke s/o naar de ouwezakken om de ouwezakkencantus een prettige, zatte, maar vooral sfeervolle bedoeling te maken.
Nadat jullie allemaal verwend zijn geweest door de Sint en de kerstmarkt ietwat een succes was, is het tijd om helemaal in de boeken te vliegen.
Heel veel succes met jullie examens sloebertjes en tot volgend jaar!
Dixit,
Stephanie Bottelberghs
UFKA praeses 2018 – 2019
UFKA vice-praeses/schachtentemmer 2017 – 2018
UFKA P.R. 2016 – 2017