Praeses Dixit

Beste UFKAjanen


Welkom terug! Ik hoop dat iedereen van de zomervakantie heeft genoten, de herexamens heeft overleefd en helemaal klaar is voor het nieuwe academiejaar. UFKA heeft er alvast enorm veel zin in!
Komende weken zetten we terug onze eerste stappen in onze geliefde KP, zingen we terug onze eerste topschijven in den Hagar en zitten we ongetwijfeld terug met onze eerste katers in de les. De dagelijkse sleur van lessen, practica en blokken blijven we zoals vorige jaren doorbreken met onze topactiviteiten!
Het nieuwe praesidium is alvast 100% klaar voor het komende jaar. Nathan heeft er vorig jaar als praeses een lap op gegeven, met die topherinneringen in ons achterhoofd gaan we er komende maanden weer helemaal voor. Stephanie, Rani, Eline, Ruben, Thomas, Natan, Bernd, Lieze, Philip, Margot, Kato, Jonas, Amber, Inès, Astrid, Victor, Marijke, Han, Oussie en Theun: let’s do this!
Een kleine greep uit ons goedgevuld programma: een gezellig vatje in de Starz op dinsdag 26/9, College TD samen met Campinaria in de KP op donderdag 5/10 en onze jaarlijkse spaghetti-avond in de Komida (CDE) op woensdag 11/10. Hou onze facebookpagina en website zeker ook goed in de gaten om op de hoogte te blijven van onze activiteiten!
Heel veel succes en plezier gewenst het komende jaar. Ik kijk er zelf alvast enorm naar uit om er samen met jullie een topper van te maken!


Dixit,

Mathieu Devos
UFKA Praeses 2017-2018
UFKA Vice-praeses 2016-2017
UFKA Scriptor 2015-2016