Praeses Dixit

Aloha UFKAgespuis,


Dit is alweer de laatste Gaper van 2016 jammer genoeg, een duistere periode staat voor de deur…
Maar bij UFKA zijn wij één gehele brok optimisme dus blik al even vooruit naar het lichtpunt dat automatisch volgt op deze donkere periode: de skireis! Als je nog niet bent ingeschreven, is het de moment. De laatste plekjes worden opgevuld en dat is maar goed ook, dit wil je niet missen. Overdag kan er overvloedig geskied of gesnowboard worden, ’s avonds kan er overvloedig gefeest en gedronken worden. Weinig slaap of niet, die verloren tijd van de examens moet worden ingehaald! Het wordt genieten worden met allerhande bratspartijen op de kamers, jeneverrodel, cantus, TD’s en veel après-ski. Ahja, er zal ook genoeg sneeuw zijn, jawel.

Nu ik toch het heikel punt heb aangehaald: de examens. Via deze weg wil ik jullie al bijzonder veel succes wensen omdat wederom goed te knallen. Ook nog eens in het bijzonder aan de eerstejaars: hou de moed erin! Het zullen zware weken worden, daar gaan we niet over liegen, maar gewoon even hard zijn en dan word je even hard beloond. Die skireis gaat dan des te meer ook als een verlossing aanvoelen! Probeer je goed voor te bereiden en haal je examenbundel op.

Volgend semester staan er ook veel leuke dingen op de planning. Het fort zou weer moeten opengaan en jongens, we gaan wat mogen inhalen. Er gaat geknald worden zoals er nog nooit geknald is. Er gaat gedronken worden zoals er nog nooit gedronken is. Legendarisch, dat wordt het. We zullen er invliegen met eerst en vooral onze Eurodeals TD in te halen, hier zal elk uur iets anders aan een euro te verkrijgen zijn. Ook staat Threesome TD reeds ingepland. Wederom zal deze in het stad zijn en verwachten we weer een vol huis zoals elk jaar. Vlak voor de paasvakantie kunnen jullie ook mee op ons epische ledenweekend en na de paasvakantie zullen nog enkele knalTD’s gepland staan. Dit allemaal natuurlijk met de nodige cantussen, caféavonden, kroegentochten,…
Het was een niet al te druk semester, maar toch zou ik iedereen al graag bedanken voor toch enkele memorabele momenten, snel meer van dat. Topleden die in de watten worden gelegd door een toppraesidium, meer kan ik niet wensen. Merci!
Dixit,Nathan Van den Berghe
UFKA Praeses 2016-2017
UFKA Schachtentemmer 2015-2016
UFKA Zedenmeester 2014-2015
UFKA Sport 2013-2014