Praeses Dixit

Commilitones,

Wat een vliegende start! De aftrap voor dit jaar werd meteen sterk gegeven op de sfeervolle openingsdag en het gezellige openingsvat (of beter: openingsvaten). Later in de eerste lesweek vertegenwoordigden we UFKA op de academische opening en op Studay, daar moet verder niets over gezegd worden (lees: wat is er gebeurd?).

Na de openingsweek viel het jaarlijkse praesidiumweekend. Blijkbaar was het de moeite, maar ondergetekende lag helaas in bed met koorts; wie meer wilt weten spreekt best de rest van het  praesidium aan.

In lesweek twee was het tijd voor onze College TD, in samenwerking met Campinaria. Wij hebben er zelf alvast van genoten, en de feestgangers zo te zien ook: afsluiten met dikke jump up van Veince Preince, zelden nog zoveel mensen zo hard zien gaan aan het einde van TD. Later werd ook Eurodeals TD met Biomedica een overdonderend (en uitverkocht) succes.

De peters en meters werden ingedeeld op de Spaghettiavond, waar dit jaar een recordaantal aanwezigen was. Met veel plezier zagen we dat er nog veel nieuwe leden bijkwamen deze avond, de UFKA-familie werd nog iets groter! Verder hebben we een hele hoop nieuwe schachtjes mogen verwelkomen op onze D%P, maakt me blij.

Het (terug) verwelkomen van onze leden is nu volledig achter de rug. Het ledenetentje van dit jaar ging door in de Burgerij op dinsdag 7 november, gevolgd door een epische kroegentocht georganiseerd door Oussie, het was weer geweldig, goed gedaan Wasamma!

Ook op cantusvlak waren we komende weken weer actief, de Never Have I Ever was een giga succes waar we toch vanalles hebben bijgeleerd over elkaar.

De skireis is ondertussen ook al uitverkocht en we gaan in massale getallen naar Val Cénis afzakken, of liever naar Val Cénis klimmen. Deze skivakantie wordt gegarandeerd een topeditie.

Al heel erg bedankt voor dit fantastische semester, 't was al een goeie sessie.

Dixit,
Mathieu Devos
UFKA Praeses 2017-2018
UFKA Vice-praeses 2016-2017
UFKA Scriptor 2015-2016